Esküvőszervezés

A Ti
Nagy Napotok

Nincs olyan menyasszony, aki pici kislányként ne álmodozott volna arról anyu tűsarkú cipőjébe bújva, hogy egyszer majd eljön ez a nap, amikor az igazán szeretett férfi oldalán, rokonok és barátok körében mondhatja ki azt a bizonyos IGENT, egy olyan napon amikor ő a legszebb , amikor a leendő férj hangja elakad a találkozáskor.

Ki is gondolna arra, hogy ezeket a pillanatokat rengeteg munka, több hónapnyi szervezés és idegeskedés előzi meg?

Az esküvőszervezők szolgáltatásait a tengerentúlon sok éve örömmel veszik igénybe az ifjú párok az esküvőjük  gondtalan lebonyolításához, megszervezéséhez.
Nem véletlenül! Egy esküvőszervező nagyon sok segítséget tud nyújtani minden párnak. A segítségével elég azzal foglalkoznotok, amit élveztek, minden más terhet levesz a vállatokról. Így az esküvő és a szervezés nem a stresszről és az idegeskedésről szól majd.

Amiben segítségetekre lehetek:

  • Tapasztalt esküvőszervezőként könnyen veszem az esküvőszervezés lépéseit és nem feledkezem meg az apró részletekről sem
  • A szolgáltatókkal én tartom a kapcsolatot! Nektek nincs plusz telefon és utánajárási költségetek, az elvesztegetett időről nem is beszélve
  • Kiépített kapcsolatrendszeremnek köszönhetően megbízható partnerekkel dolgozom együtt. Átlátom az esküvői piacot. Minőségi szolgáltatókat tudok ajánlani számotokra a kereteikhez megfelelően.
  • Segítek az esküvő egységes arculatának kialakításában
  • Összefogom, koordinálom az esküvőtökön résztvevő szolgáltatókat (helyszín, fotós, videós, dekoratőr, zenekar, ceremóniamester…), akik munkájukkal hozzájárulnak a nagy nap emelkedett hangulatához
  • Mint esküvőszervező elengedhetetlen feladataim közé tartozik a helyszíni koordináció, azaz hogy az esküvő napján mindent a megbeszéltek szerint előkészítsek, leellenőrizzek és kézben tartsak. A párok általában az esküvő közeledtével érzik, hogy ez mekkora segítséget jelent a nagy napon. Az ifjú párnak és családjuknak így valóban nem kell semmivel foglalkoznia, csak hogy jól érezzék magukat.

Mire lehet szükséged egy esküvőn?

Helyszín
Gyereksarok /
Animátor
Ceremónia
mester /
Vőfély
Zenekar /
Dj
Fotós /
Videós
Dekoráció
Hangtechnika,
Fénytechnika
Cukrászat /
Esküvői torta
Esküvői öltözékek
Sminkes /
Fodrász
Esküvői köszönet ajándékok

Mára, amikor az esküvői piacon szolgáltatások özönével találkozhatunk, amikor minden évben új trendek jelennek meg, mindenkit arra bíztatok, hogy merjen egyedi lenni, merje belevinni a saját egyéniségét az esküvőjébe is. A hagyományok tisztelete és az ezzel kapcsolatos elvárások, a sokszor silány kínálat nagyon sok éven át uniformizálta a hazai esküvői kultúrát. Az elmúlt években már elmondhatjuk, hogy a kreatív esküvőknek csak a fantázia és a képzelet szab határt!

Csomagajánlatok

Találd

meg az álomruhád!

Elvesztél a millió stílus és fazon között? Én szakmai szemmel nézem a ruhákat, a kisugárzásodhoz, és a testalkatodhoz leginkább előnyös ruhát fogom ajánlani, amelyben igazi királynői megjelenésed lesz.

Csomagajánlatok
Keressetek bátran és kérjetek ajánlatot!